Internet u nevjerici oko braće Sinković: “Kako je ovo uopće moguće?”

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

NEVJEROJATNI Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama i tako postali najuspješniji hrvatski olimpijci u povijesti. Sinkovići su čudesnim finišom u zadnjih 500 metara nadoknadili skoro dvije i pol sekunde zaostatka i uspjeli dostići i onda prestići Britance za zlato.

Njihova utrka za pamćenje postala je hit na internetu. Na društvenim mrežama, a osobito na X-u (bivši Twitter), korisnici se ne mogu načuditi impresivnoj pobjedi braće Sinković, koji su dobar dio utrke djelovali kao da će sigurno ostati bez ikakve medalje.

"Kako je uopće moguće da su braća Sinković dobila ovu utrku?" napisao je jedan korisnik, a načudio im se i službeni profil BBC-ja. "Naši Ollie Wynn-Griffiths i Tom George bili su blizu, ali su Martin i Valent Sinković izveli nevjerojatan povratak u zadnjim metrima utrke", objavio je BBC.

"Postao sam veliki fan dvojice Hrvata, koji se prezivaju Sinković", "Hrvati, morat ćete ovoj dvojici napraviti spomenik u Hrvatskoj. Tri zlata zaredom i ovakav povratak...", "S četvrtog na prvo mjesto u zadnjih 500 metara može se vidjeti samo u filmovima i kod braće Sinković", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.