Internet se nakon prolaska Španjolske u finale sprda s Nevilleom. Evo zašto

Foto: EPA

ŠPANJOLSKA je u utorak pobjedom nad Francuskom postala prvi finalist ovogodišnjeg Europskog prvenstva. Španjolci kroz cijeli turnir igraju fantastičan nogomet, a jedina momčad koju nisu uspjeli pobijediti u 90 minuta bila je Njemačka. Nju su pobijedili u produžecima.

Nedugo nakon što je Španjolska izborila finale, internetom je počelo kružiti predviđanje Garyja Nevillea uoči Eura. Bivši igrač Manchester Uniteda, a sada jedan od najpopularnijih "pundita" na svijetu, rekao je da nema osjećaj da Španjolska može otići do kraja. Kao jedan od razloga zašto misli tako naveo je da ga brine što Španjolcima lijevog beka igra Marc Cucurella.

Neville uoči Eura: Cucurella je dobar primjer zašto mislimo da Španjolska ne može do kraja

"Nije bio uvjerljiv u Chelseaju, igrao je u par utakmica na kraju sezone. Španjolci sada imaju puno iskustva u obrani, no kao da im nešto nedostaje da možete reći da će otići do kraja. Moram reći da je to što je on na lijevom beku dobar primjer zašto tako mislimo", rekao je tada Neville.

Često osporavani branič Chelseaja u momčadi Luisa De La Fuentea dobio je prednost nad Alejandrom Grimaldom, iza kojeg je sjajna sezona u Bayer Leverkusenu, te je to povjerenje opravdao na sjajan način. Cucurella igra izvrstan turnir te je konstantan u španjolskoj obrani.

Grafika: Sofascore

Internet se sprda s Nevilleom

Nije dugo trebalo da se nogometni pratitelji krenu sprdati s Nevilleom na društvenim mrežama. Neki od najpopularnijih komentare glase ovako: "Ako je ikad postojao komentar koji nije dobro ostario, onda je na samom vrhu ovaj komentar Garyja Nevillea. Čestitke, Cucurella!", "Marc Cucurella je sada izborio više reprezentativnih finala (1) od Garyja Nevillea (0)", "Cucurella je učinio da Neville izgleda zaista smiješno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.