Index doznaje: Cro Cop hospitaliziran zbog salmonele

MIRKO FILIPOVIĆ najvjerojatnije se zarazio salmonelom! To je za Index potvrdio dežurni doktor koji je hrvatskog borca primio na hitnom odjelu pulske Opće bolnice. Nakon što je u subotu odradio borbu protiv Mustafe Al Turka, Filipović je početkom tjedna boravio u Zagrebu da bi se u srijedu uputio prema Puli gdje je planirao odmor u trajanju od sedam dana i daljnju rehabilitaciju operiranog koljena.

No, Cro Cop je u prijepodnevnim satima primijećen na hitnom prijemu pulske bolnice, a Index saznaje da je primljen zbog visoke temperature, dijareje, iznemoglosti te bolova u trbuhu. Dežurni liječnik koji ga je primio potvrdio je ove informacije i rekao da se prema prvim pretragama najvjerojatnije radio o salmoneli. Saznajemo i da je Filipović primio infuziju zbog dehidracije, a da će se točna dijagnoza znati do kraja dana.

Mirko neće biti spreman za Dream?

Pokušali smo informaciju provjeriti i kod Filipovića, no njegov je mobitel bio nedostupan. Ukoliko se zaista radi o salmoneli, to bi moglo znatno zakomplicirati njegov nastup na Dreamovom turniru koji je neslužbeno najavljen već za 20. srpnja. Na više je japanskih i američkih portala procurila informacija da je Cro Cop dogovorio ponovnu suradnju s japanskim poslodavcem i da bi prvu borbu protiv udarača Mighty Moa trebao odraditi već za tridesetak dana.

Unatoč vlastitoj najavi da je puno bliže Japanu nego UFC-u, Cro Cop još uvijek nije potvrdio gdje će nastaviti karijeru...

Marko Petrak
Foto: Damir Glibušić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.