Immobile čuva snove Lazija o Ligi prvaka

Foto: Getty Images / Guliver Image

LAZIO je ostvario četvrtu pobjedu u posljednjih pet utakmica u Serie A. Rimska momčad slavila je kod Bologne s 2:0 u zadnjem susretu 27. kola talijanskog prvenstva, a junak pobjede bio je sjajni napadač Ciro Immobile, koji je zabio dva gola u 9. i 74. minuti.

Ivan Vargić utakmice je gledao s klupe Lazija, a za Bolognu je cijeli susret odigrao Bruno Petković, ali nije uspio ugroziti rivala.

Gosti su poveli nakon centaršuta Senada Lulića s lijeve strane, koji je glavom u gol pretvorio Immobile za veliko vodstvo.

No, tu nije bio kraj. Ekipa Roberta Donadonija krenula je po izjednačenje, a momčad Simonea Inzaghija čekala kontranapad i dočekala ga u 74. minuti, kada je Sergej Milinković-Savić sjajno asistirao za Immobilea u prostor, a Talijan zabio 16. gol u sezone te potvrdio treću uzastopnu pobjedu u prvenstvu.

Lazio se vratio na četvrto mjesto i ima svega tri boda manje od Napolija, koji drži treću poziciju i sudjelovanje u Ligi prvaka, dok je Bologna izgubila peti put u posljednjih sedam susreta, uz dva remija te se nalazi na 16. mjestu.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.