Ima li Šarapova kompleks američkih tinejdžerica?

RUSKA tenisačica Marija Šarapova elegantno je prošla i drugu prepreku na US Openu, posljednjem Grand Slam turniru koji se igra na terenima u New Yorku.

Sa 6:1, 6:2 je Šarapova pobijedila češku tenisačicu Ivetu Benešovu, no na spomen suparnice u trećem kolu vjerojatno joj se bude loše uspomene na istu fazu turnira prošle godine, kada je poražena od tada nadolazeće američke nade Melanie Oudin.

Tada ju je u 3. kolu Oudin pobijedila 3:6, 6:4, 7:5, a ove godine će u 3. kolu Šarapova igrati protiv nove 18-godišnje Amerikanke Beatrice Capre, najmlađe i najslabije plasirane tenisačice (371. na svijetu) koja je ostala u aktualnom ždrijebu US Opena.

"Oudin je jedna od mojih inspiracija u tenisu. Zajedno smo kao curice igrale tenis i kada sam prošle godine vidjela njene sjajne igre na US Openu znala sam i da ja mogu tako. Pobijedila sam dvije suparnice, idem i po treći uspjeh, bez obzira što je na drugoj strani Šarapova", rekla je Capra koja je u prvom kolu svladala hrvatsku tenisačicu Karolinu Šprem, a potom u tri seta Francuskinju Aravane Rezai.

"Dok god igram ovako dobro moram samo nastaviti vjerovati u sebe", kratko je najavila taj meč Šarapova koja se nada da Capra neće potvrditi da ima kompleks od američkih tinejdžerica.

Podsjetimo da Šarapova u karijeri ima tri Grand Slam naslova - Wimbledon 2004., US Open 2006 i Australian Open 2008. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.