Esport

Igrači FIFA-e 20 prosvjedovali u Rumunjskoj, evo što traže

Foto: Reddit

IGRAČI FIFA-e 20 okupili su se 28. studenoga na prosvjedu u Bukureštu ispred sjedišta tvrtke Electronic Arts, koja je zaslužna za razvoj i izdavanje najpopularnije nogometne igre.

Objava o prosvjedu na kojem se okupilo nekoliko desetaka igrača na Redditu je prikupila više od 3500 glasova. Većina je prosvjed podržala, baš kao i na društvenim mrežama, ali bilo je i onih koji su smatrali da se prosvjedom ništa neće postići.

Razlog prosvjeda je sreća u dobivanju rijetkih FUT kartica iz paketića, loš odaziv na pritisak tipke i to što igrači vjeruju da je igra skriptirana, odnosno da u njoj postoje skriveni mehanizmi koji utječu na igru i na rezultat kako bi učinili igru zanimljivijom.

Iz Electronic Artsa nisu komentirali prosvjed, ali male su šanse da će nešto konkretno poduzeti. Bez obzira na popularnost, više od 70 posto igrača vjeruje da je FIFA namještena, što je prilično porazan podatak i nešto od čega se EA nije uspio ograditi. U svakom slučaju, gameri su pokazali da su svoje nezadovoljstvo spremni pokazati i na tradicionalne načine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.