Igrač premierligaša odbio trenirati jer ga klub ne pušta u City

Foto: EPA

PRIJELAZNI rok u Engleskoj je pri samome kraju, ali to ne znači da u posljednjim trenucima nećemo vidjeti još nekoliko velikih transfera. Jedan od njih mogao bi biti prelazak 25-godišnjeg polivalentnog veznjaka Matheusa Nunesa iz Wolverhamptona u Manchester City.

Aktualni prvaci Europe i Engleske žele dodatno pojačati konkurenciju u sredini terena, a Kalvin Phillips, koji nije opravdao očekivanja otkako je stigao iz Leedsa, mogao bi otići na posudbu. Nunes želi u City, ali Wolvesi su odbili prvu ponudu od 60 milijuna eura.

Plaćen je 45 milijuna prije godinu dana

Navodno traže oko 70 milijuna eura, a Portugalac se odlučio na drastičan potez kako bi prisilio klub na prodaju. Prestao je dolaziti na treninge nadajući se da će se tako izboriti za prelazak u najbolju ekipu na svijetu.

Nunes je u Wolverhampton stigao prošlog ljeta za 45 milijuna eura iz Sportinga, s kojim je postao prvak Portugala. Engleski klub u kojem je veoma utjecajan superagent Jorge Mendes ima uhodanu transfernu politiku koja se bazira na dovođenju igrača iz Portugala, koji je čuven kao rasadnik talenata.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.