I Đapić molio za ulaznicu: Grke čeka ludnica u Gradskom vrtu!

SMIRENO, ali samouvjereno Lino Červar je nakon povratka iz Slovačke jutros hotelu "Osijek" u Osijeku najavio da očekuje pobjedu u subotnjoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Grčke u dvorani Gradski vrt, za koju je svih 3500 karata već rasprodano.

> Červarova šok terapija i dalje djeluje

"Ne zavaravamo se mišlju da možemo lagano pobijediti na ovoj utakmici, ali isto tako očekujem da možemo ponoviti dobru igru iz Slovačke i postići dobar uspjeh za nastavak kvalifikacija", rekao je izbornik.

"Utakmica protiv Grčke nam je bitna jer bismo njome zaokružili mini-seriju za ovaj tjedan i time utabali put za Austriju. Naravno da neće biti lako i da se Grci neće samo predati. Grci su dobra, temperamentna momčad s mnogim igračima iz Bundeslige, a već to govori jako puno o kvaliteti", dodao je o nadolazećem protivniku, najavivši kako ovo sigurno neće biti lagana utakmica.

Červar je izrazio i zadovoljstvom igre protiv Slovačke, pri kojoj se pokazalo da postoji "odlična sinergija između iskusnih i mladih igrača", a rekao je i kako je iznimno zadovoljan time što je ekipa u Slovačkoj odigrala cijelu utakmicu na visokoj razini. Červar ne bježi od činjenice da je Hrvatska favorit na utakmici, ali ostaje oprezan.

Jednako tako je i zahvalio Osijeku, a posebno gradonačelniku Anti Đapiću, na dobrodošlici. Đapić je jučer dočekao rukometaše u kasnim satima, blizu jedan ujutro.

Lac: Do lipnja želimo zaključiti priču s kvalifikacijama


Blaženko Lacković, koji je protiv Slovačke odigrao odličnu utakmicu, također je oprezan, ali pun samopouzdanja. Pohvalio je ekipu na nastupu protiv Slovaka, i rekao kako je zadovoljan time što se pokazuje kako su svi igrači svjesni važnosti kvalifikacijskih utakmica.

"Cilj nam je pobijediti Grčku, odigrati maksimalno dobro u obrani i napadu i do lipnja zaokružiti priču s kvalifikacijama".



Ljubo Vukić složio se s Lackovićem. "Iako se utakmica protiv Slovačke činila laganom, ipak je trebalo izdržati svih 60 minuta na visokoj razini. U obrani smo odigrali dobro, ne savršeno, ali dobro, a dobri smo bili i u napadu. Cilj nam je pružiti jednaku kvalitetu nastupa i protiv Grčke u subotu".

Ante Đapić pozdravio je ponovi dolazak hrvatskih rukometnih reprezentativaca u Osijek, a čestitao im je i na uspjehu na Svjetskom prvenstvu.

"Koliko čujem, sve karte su rasprodane, a čak i ja kao gradonačelnik moram okolo moliti kartu da bih mogao utakmicu gledati uživo", našali se Đapić i dodao kako će osječka publika, kao i uvijek, definitivno "odraditi svoj posao", a siguran je da će i rukometaši biti na jednakoj razini. 

J.D.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.