Englezima na Euru zabranjeni spolni odnosi. Pogledajte zašto će im to biti problem

PRED nama je Euro koje počinje u lipnju, a koje će za sve reprezentacije biti posebno teško zbog koronavirusa. Zbog globalne pandemije i zbog brojnih drastičnih mjera sigurnosti, ovo će natjecanje biti najčudnije u povijesti.

Kako bi se zaustavila mogućnost širenja virusa i zaraze među igračima, engleska reprezentacija odlučila je da zbog korone djevojke i supruge igrača neće smjeti biti s njima u hotelu tijekom Eura.

Kako je izbornik Engleske Gareth Southgate pojasnio, a prenosi The Sun, ovakav pristup je nužnost jer će se na sve načine paziti na stroge protokole ponašanja koje je odredila UEFA.

The Sun je stoga objavio nekoliko fotografija boljih polovica nekih engleskih reprezentativaca uz pitanje – ‘’hoće li moći izdržati?’’.

Jedan od onih kojima će posebno teško pasti razdvojenost je stoper Uniteda Harry Maguire, čiju partnericu Fern Hawkins zbog svog atraktivnog izgleda mnogi prate na društvenim mrežama.

Razdoblje razdvojenosti moglo bi osobito teško pasti Masonu Mountu, 22-godišnjoj dolazećoj zvijezdi Chelseaja, jer njegova djevojka Chloe Wealleans-Watts izgleda zaista fantastično.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.