EUROPSKO U-21 PRVENSTVO

Hrvatska na U-21 Euru igra protiv prvaka. Igrači su najavili tu utakmicu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA U-21 reprezentacija će u ponedjeljak u Mariboru protiv Španjolske igrati utakmicu četvrtfinala, a početak je na stadionu Ljudski vrt u 18 sati. Mlada hrvatska reprezentacija prvi je put u svojoj povijesti prošli skupinu Europskog prvenstva, a u borbi za polufinale snage će odmjeriti s aktualnim prvacima.

Tu utakmicu najavili su Luka Ivanušec i Dario Špikić.

Video: HNS

''Pripreme teku odlično. Došli su neki novi igrači, dobro su se uklopili i zadovoljni smo kako prolaze prvi dani priprema. Ja sam spreman, nema ozljeda, a nadam se da će tako i ostati. Imao sam nekoliko dana odmora i ono što osjećam je spremnost jer sam ponovno svjež'', poručio je Ivanušec koji je zadovoljan što je u krugu mlade reprezentacije prije priključenja seniorskoj vrsti.

''Španjolska je kombinatorna ekipa, moćna na lopti. Voli pas igru i znamo da nas čeka teška utakmica. Ne osjećamo pritisak, to vuče na krivi put, a mi smo najbolji kad smo opušteni'', dodao je i zaključio:

''Dobro je to što smo blizu, što ne moramo na dalek put. A dobro je i što će doći navijači.''

Da je atmosfera odlična potvrdio je i Špikić koji kaže da je rasplet sezone u prvenstvu utjecao na njega.

Video: HNS

''Razočaran sam. Gorica je moj klub, žao mi je što nismo stigli do povijesnog rezultata, ali to je nogomet i u njemu se događaju stvari koje ne želiš. Treba okrenut novu stranicu'', poručio je i dodao:

''Spreman sam, nadam se dobrom rezultatu. Kad se igra za reprezentaciju ne osjeća se umor. Svjesni smo snage Španjolske, ali vjerujemo u nas i pripremit ćemo se što bolje možemo kako bismo ih iznenadili. Oni će sigurno imati svojih trenutaka, a ja se nadam da ćemo ih imati i mi i da ćemo igrati napadački i stvoriti šanse. Znamo što nam je raditi, igrat ćemo rasterećeno.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.