Hoxha: Drago mi je što sam postao igrač najvećeg kluba u Hrvatskoj

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

ARBER HOXHA (25) potpisao je za Dinamo. Kako doznajemo, Dinamo je za reprezentativca Kosova platio Slavenu odštetu od milijun eura uz 15% od sljedećeg transfera te se odrekao postotka budućeg transfera koji je trebao imati za Mateja Šakotu, svog bivšeg igrača koji trenutno nastupa za Slaven. Nakon potpisa za Modre albanski ofenzivac je podijelio svoje dojmove:

"Iznimno mi je drago što sam postigao dogovor s Dinamom i postao novi igrač ovog velikog, najvećeg kluba u Hrvatskoj! Zahvaljujem bivšim suigračima i treneru na svim iskustvima, na svemu što su me naučili, no sada za mene kreće pravo dokazivanje u punom smislu te riječi.

Dugo vremena je moja želja bila zaigrati za Dinamo, i čim sam čuo da postoji interes kluba za mene, ni trenutka nisam sumnjao u rasplet cijele priče, koji se na koncu i dogodio. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da skupa dođemo do brojnih uspjeha i trenutaka za pamćenje", rekao je za Dinamovu stranicu.

Hoxha je u Slaven stigao u veljači 2022. iz Lokomotive, koja ga je pak dovela iz Prištine godinu dana ranije. Do sada je za Slaven odigrao 63 utakmice te upisao 11 golova i sedam asistencija,

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.