Horvat: Boli me glava kad pogledam rezultat

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija pobijedila je Makedoniju 40:34 u prvoj utakmici pripremnog turnira Croatia Cupa u Poreču. Hrvatsku je predvodio Ivan Martinović, koji je zabio osam pogodaka. Paolo Kraljević je postigao šest golova, a Igor Karačić pet. Po četiri puta su mrežu pogađali Lovro Mihić i Filip Glavaš. Kod Makedonaca su najbolji bili Dejan Manaskov s devet golova i Filip Kuzmanovski sa sedam pogodaka. 

"Atmosfera je nevjerojatna, puna dvorana je iznenađenje i poticaj za sve nas. Kad pogledam rezultat, boli me glava, iskreno. Nismo bili obrambeno dobri, obrana se igra nogama, a ne rukama, puno smo dozvolili protivniku unutar devet metara. Obrana nam ne smije patiti zbog tranzicije prema naprijed i tim se dobro moramo pozabaviti do početka SP-a. Napadački je bilo OK", rekao je nakon utakmice izbornik Hrvoje Horvat za RTL.

Martinović: Obrana nam mora biti bolja

"Poželio sam se igre, dugo sam bio ozlijeđen, a došli su mi i moji za rođendan. Pokazao sam da mogu. Drago mi je zbog toga. Na zagrijavanju me još malo stisne, ali pred ovakvom publikom nije problem. 

Spreman sam. Nadam se da ćemo i u Švedskoj imati podršku kao u Puli i Poreču i da ćemo, naravno, imati jaču obranu. Bilo je samo nekoliko trenutaka da smo uspjeli odigrati pravu obranu, a to mora biti puno bolje", rekao je Ivan Martinović, koji je na dan utakmice navršio 25 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.