LIGE PETICE

Hit igrač Premiershipa kojeg želi Bayern promašio prazan gol

Screenshot: Twitter

CRYSTAL PALACE gostovao je kod Brightona u 28. kolu Premiershipa i slavio 0:1. 

Jedini gol na utakmici postigao je Jordan Ayew u 70. minuti, ali su gosti u sudačkoj nadoknadi susreta propustili ogromnu šansu da postignu i drugi pogodak.

Točnije, Wilfried Zaha je promašio prazan gol. Dobio je sjajnu loptu, ali umjesto da je pošalje u praznu mrežu, pogodio je stativu i propustio riješiti utakmicu. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, nakon što u zadnja dva prijelazna roka nije uspio dogovoriti transfer iz Crystal Palacea, Wilfried Zaha unajmio je superagenta Pinija Zahavija.

Izraelac bi 27-godišnjem napadaču do ljeta trebao naći novi klub, a Zaha bi možda već u siječnju želio napraviti transfer. Zahavi je samo tri dana nakon potpisa ugovora sa Zahom započeo pregovore s Bayernom koji je zasad zainteresiran samo za transfer u ljetnom prijelaznom roku.

Zaha je prošlog ljeta bio na odlasku iz Palacea. Everton je već praktički sve dogovorio s Palaceom koji je pristao na 80 milijuna eura da bi londonski klub u zadnji trenutak povisio cijenu na 90 milijuna, što Everton nije želio platiti.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.