Hiddink odletio u jarak kao žrtva finala divljačke bitke za London i Premier League

Screenshot: Youtube

GUUS HIDDINK došao je u Chelsea na još jednu raskošno plaćenu vatrogasnu misiju u jeseni života (69) i bogate karijere, a na samom kraju londonske gaže mogao je ostati invalid ili možda čak i poginuti.

Nikad Hiddink nije bio od prevelike akcije ili temperamenta, posebno jer je zadnjih desetak godina prema vlastitom priznanju izgubio interes i motiv za rad, osim naravno financijskog, pa je tako i reagirao kada je izbilo naguravanje, a zatim i tučnjava prilikom izlaska igrača Chelseaja i Tottenhama s terena u tunel nakon žestoke Bitke za London koju Spursi nisu izgubili (2:2), ali su izgubili borbu za naslov s Leicesterom.
 
Dobri stari Guus domobranski je krenuo u bijeg od sve te gužve i graje u kojoj su padale psovke i pljuštali udaraci, ali metež pored aut-crte ga je poput tornada odnio pa je odletio u "jarak" uz rub travnjaka i njegov pad nije izgledao nimalo bezazleno, posebno za gospodina u njegovim godinama. 
 
Pad starog trenera samo je dodatno zapalio atmosferu koja se ionako otela kontroli, ali srećom, prekaljenom Hiddinku pad nije ostavio nikakve posljedice. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.