Halilović potvrdio: Dolazak na Mestallu odlična je ideja

Foto: Hina

"PRED Alenom velika je budućnost. Sada je sve na Luisu Enriqueu", rekao je trener Sportinga Abelardo Fernandez nakon posljednje utakmice ove sezone nakon koje je Sporting sačuvao prvoligaški opstanak.
 
Nakon što je mladi hrvatski reprezentativac odradio dobar posao na posudbi u Gijonu, vraća se na Camp Nou, no sve je izglednije kako će odmah na novu posudbu, i to na Mestallu.
 
Tu je vijest potvrdio i Halilovićev agent Zoran Stojadinović, koji je za španjolske medije rekao kako je opcija posudbe u Valenciju sjajan potez i kako će se Barca i Valencija lako dogovoriti oko mogućnosti prvokupa. Također je dodao kako su Šišmiši idealan klub u kojem Alen može samo napredovati.
 
Halilović je potvrdio da je na korak do Mestalle:
 
''Barcelona i Valencia su na korak do dogovora i što se mene tiče ja sam zadovoljan tim raspletom. Nemam ništa protiv dolaska na Mestallu'', kazao je Alen u TV emisiji La Graderia.
 
Iako je Barca postavila otkupnu klauzulu za Halilovića 35 milijuna eura, za vjerovati je da bi posao mogao koštati oko pet milijuna. Katalonci će na taj način zadržati pravo da ga u sljedeće sezone uzmu nazad za 10 milijuna, 12 ili 15, ovisno kad ga vrate na Camp Nou.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.