Hajdukovci na Fejsu: Ćaći dignit spomenik, a Kalika i Dialla poslat pješke

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

OGORČENJE navijača Hajduka vidi se i nakon još jednog kiksa na početku sezone, samo 1:1 kod Istre u četvrtom kolu SHNL-a. Hajduk je uzeo tek bod kod momčadi koja je do ove utakmice izgubila dva meča. Tako Hajduk već sada za vodećim Dinamom zaostaje četiri boda. 

Na službenom profilu Hajduka na Facebooku navijači su se obrušili na Kalika, Dialla i Trajkovskog, a nije ih impresionirao golman Istre iako je sjajno branio. Izdvajamo najzapaženije komentare:

"Majkić lagano popije 9 komada od Rijeke i Dinama, a mi napravimo od njega Casillasa."

"Kalikovo igranje je uvreda svoj dici u akademiji."

"Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, dođi kraljevstvo tvoje, budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji daj nam danas. I otpusti nam duge naše kako i mi otpuštamo dužnicima našim. I ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen."

"Kalika i Dijala poslat pješke."

"Ćaći spomenik dignuti. Koliko se čovjek trudi i bori za Hajduka. Svak mu čast na svemu što daje za klub. Da nema njega, mi bismo lakrdija ortodoksna bili. Ne može on sve sam. Marko Livaja 10."

"Još nismo igrali utakmicu s ozbiljnom ekipom, a ispali iz Europe i izgubili prvenstvo."

"Kalik je ovaj Hajduk. Nažalost."

"Manje sam se mučio na kolonoskopiji!"

"Toliko loše da više ni ne boli!"

"Diallo, Kalik, Trajkovski... top igrači. Naši mladi igrači bolje da zatraže transfere i odu negdje igrati nego biti zamjene ovakvim mega igračima."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.