DINAMO - HAJDUK 1:1

Hajdukovci majicama podržali navijače, Dinamo traži da budu kažnjeni

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠI Hajduka danas su s 1:1 remizirali na gostovanju kod Dinama u Maksimiru, ali nakon utakmice najmanje se priča o rezultatu.

Osim pokušaja napada na navijače Hajduka, glavna tema je žalba Dinama na činjenicu da su Hajdukovi igrači na travnjak došli u crnim majicama na kojima je pisalo "Hajduk uz navijače, protiv represije".

Učinili su to, kako kažu, zbog "svježih najava o donošenju novog Zakona o navijačima". Uskoro bi zbog toga mogli biti kažnjeni. 

Član Dinamove Uprave Krešimir Antolić i tajnik kluba Davor Bukovina požalili su se delegatu utakmice jer su igrači Hajduka to učinili bez dopuštenja.

U cijelosti prenosimo pisanu izjavu delegata Ante Vučemilovića.

"Krešimir Antolić i Davor Bukovina izrazili su protest zbog najave predstavnika HNK Hajduka gospodina Krešimira Mikulandre da će igrači ispod trenirki obući crne majice s natpisom "kontra mraku, konta sili" na leđnoj strani i "Hajduk uz navijače protiv represije" na prednjoj strani, a bez prethodne suglasnosti s organizatorom utakmice i povjerenikom za natjecanje HNS-a", stoji u zapisniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.