Hajdukova stranica nakon skandala: "Bijeli se pripremaju za Dinamo"

Screenshot: Instagram, hajduk.hr, Montaža: Index

NEKOLIKO dana uoči nedjeljnog derbija s Dinamom na društvene su mreže procurile fotografije Hajdukovih nogometaša kako igraju poker uz alkohol, goli do pasa. Neki od njih pritom su si lijepili pršut po čelu.

Riječ je o Stipi Vučuru, Andreu Fomitschowu i Stelianu Filipu, trojici defenzivaca koji su često na udaru kritika zbog loših igara, posljedično i rezultata kluba koji je tek na šestom mjestu HNL-a, izvan kupa i Europe.

Navijači Hajduka ogorčeno su reagirali na ovakvo ponašanje igrača jer slike su objavljene prije velikog derbija i u jednoj od najgorih sezona u povijesti kluba. Hajduk je, naime, debelo prije zimske pauze ispao iz Europe i kupa, a na polovici prvenstva je na šestom mjestu, sedam bodova udaljen od mjesta koje sljedeće sezone vodi u Europu. U takvoj situaciji najmanje što igrači moraju je ne izvoditi gluposti poput onih na priloženim fotografijama.  

Hajduk je na neprimjerene fotografije svojih prvotimaca reagirao sljedećom izjavom:

"HNK Hajduk je odmah po saznanju pokrenuo proces kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja kojemu svjedoče fotografije te prema klupskom pravilniku unutar Kluba sve propuste i sankcionirati", stoji u dopisu Hajduka.

I dok se čeka da "proces utvrdi okolnosti" pod kojima je došlo do ovakve "pripreme" igrača za derbi, Hajduk na službenoj stranici ima vijest da igrači rade upravo to - pripremaju se za derbi s Dinamom na Maksimiru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.