Hajduk produžio ugovor s najdugovječnijim članom ekipe

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUKOV češki stoper srpskog podrijetla Stefan Simić (27) trenutno je najdugovječniji član svlačionice Bijelih. Hajduku, za koji navija odmalena, pridružio se u ljeto 2019. godine, a sada je potpisao novi ugovor s uvjetovanom opcijom produljenja do ljeta 2024. godine, objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici. 

U bijelom dresu upisao je ukupno 87 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka, a imao je i čast ponijeti kapetansku traku u utakmici Kupa protiv Tehničara iz Cvetkovca jer na terenu nije bilo kapetana Lovre Kalinića i njegovog prvog zamjenika Marka Livaje.

Hajduk je istovremeno objavio raskid ugovora sa Samuelom Eduokom i produljenje s Gergom Lovrencsicsem. Mađarski bek je među Bijele stigao u ljeto 2021. godine iz Ferencvarosa, a igrao je u 50 službenih utakmica u kojima je ubilježio devet asistencija.  

Jedini Hajdukovi igrači koji se sada nalaze u posljednjih pola godine ugovora su 38-godišnji treći golman Danijel Subašić i 35-godišnji napadač Nikola Kalinić. U Subašićevom slučaju izvjestan je odlazak u mirovinu na kraju sezone, dok je Kalinić već obznanio kako će karijeru završiti u Hajduku, ali da to neće biti ovoga ljeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.