Hajduk osigurao prijenos utakmice s PAOK-om koji će biti besplatan za sve

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

BAŠ KAO i prošle sezone za utakmice s Vitorijom Guimaraes i Villarrealom u 3. i 4. pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, Hajduk je i ove sezone osigurao prijenos svog domaćeg europskog nastupa na HDTV-u, klupskoj platformi. Tako će svi zainteresirani moći gledati utakmicu potpuno besplatno, potrebno je samo da se registriraju na platformu koja se ne plaća. To se može učiniti ovdje. Utakmicu će prenositi i HTV na svom drugom programu.

Podsjetimo, Hajduk će u četvrtak u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige protiv PAOK-a imati podršku punog Poljuda, objavili su iz splitskog kluba. Ovako ispunjen Poljud ne viđamo često, s obzirom na to da nema gostujućeg sektora kao niti jedne tampon-zone.

UEFA je ranije danas odlučila kako neće biti prodaje ulaznica gostujućim navijačima u ogledima Hajduka i PAOK-a, baš kao što je ranije odlučila i za dvoboje Dinama i AEK-a. To je omogućilo Splićanima da u prodaju puste dodatan kontingent ulaznica.

Više od 30 tisuća ulaznica koje je Hajduk prvotno pustio u prodaju planulo je za manje od četiri sata, a još brže je otišlo preostalih 2500 ulaznica. Pravo na njihovu kupovinu imali su samo članovi Hajduka, koji će tako napuniti cijeli Poljud.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.