Hajduk je prije dva mjeseca emitirao prve Hajdučke vijesti. Sad su ugašene

Screenshot: Hajduk Digital

NOGOMETNI klub Hajduk pokrenuo je ranije ove godine emitiranje vlastitih televizijskih vijesti na klupskoj televiziji. Simbolično, prve Hajdučke vijesti emitirane su na 113. rođendan splitskog kluba. "Dobra večer, hajdučki puče. Devetnaest je sati i jedanaest minuta, vrijeme je za prve Hajdučke vijesti", riječi su kojima je voditelj pozdravio gledatelje. 

Plan je bio da se emisija emitira svakim radnim danom u 19:11. I tu ima simbolike, jer je 1911. godine Hajduk osnovan. Hajdučke vijesti trajale su 20 minuta, a vodio ih je Hari Kočić, novinar s višegodišnjim iskustvom u većim hrvatskim televizijskim kućama. Ipak, od tog projekta više neće biti ništa, Hajduk je ukinuo Hajdučke vijesti. Uvodi se pregled tjedna.

"Najzanimljiviju vijest sačuvali smo za kraj jer se tiče baš naših vijesti. Tijekom testnog razdoblja Hajdučkih vijesti, koje smo pokrenuli kao prvi sportski kolektiv u Hrvatskoj i šire, osluškivali smo vaše želje i odlučili u potpunosti promijeniti format. Od sljedećeg tjedna emitirat ćemo tjedni pregled  petkom u večernjim satima gdje na jednom mjestu možete saznati najzanimljivije detalje iz prethodnih sedam dana, uz neizostavne razgovore i priloge naših novinara. Uz izmijenjeni i moderni format, HDTV će fokus vratiti na kreativni sadržaj kako bi vam pružili dinamičniji i opušteniji program", rekao je voditelj u današnjim vijestima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.