Hajduk do derbija s Dinamom dovodi trojicu igrača?

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

HAJDUK je u ovom prijelaznom roku doveo dvojicu nogometaša. Zvonimir Šarlija stigao je kao slobodan igrač iz Panathinaikosa, a Leon Dajaku iz Sunderlanda. Danas bi splitski klub mogao dovesti još dva igrača.

Iz Portugala stižu informacije da je posao dovođenja Fahda Moufija pri kraju i da bi uskoro mogao biti i službeno objavljen. Moufi, 27-godišnji desni bek, trebao bi potpisati trogodišnji ugovor. 

Ako dođe u Hajduk, za minutažu na desnom boku borit će se s Dinom Mikanovićem i mladim igračima Nikom Sigurom i Nikom Đolongom. Prošle sezone Moufi je za Portimonense u portugalskoj ligi odigrao 31 utakmicu, zabio jedan gol i imao jednu asistenciju. 

Francuski Goal piše da će danas za Hajduk potpisati Ismael Diallo. Riječ je o 26-godišnjem lijevom beku iz Obale Bjelokosti. Slobodan je igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim Ajacciom. S Hajdukom će potpisati ugovor na tri godine nakon što danas prođe liječničke preglede.

Prošle sezone je odigrao 28 utakmica u prvoj francuskoj ligi, uključujući i 71 minutu prije dva mjeseca u 5:0 porazu protiv PSG-a predvođenog Lionelom Messijem i Kylianom Mbappeom na Parku prinčeva. Za Ajaccio je igrao pet godina, stigao je 2018. godine kao slobodan nogometaš iz Bastije. Za minutažu na lijevom boku u Hajduku trebao bi se boriti s Dariom Melnjakom. 

Stiže i Odjidja?

Iz Belgije stižu informacije da bi ovih dana Hajduk trebao dovesti i Vadisa Odjidja, 34-godišnjeg veznjaka koji je u karijeri igrao za velike belgijske klubove Anderlecht i Club Brugge. I on stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Gentom.

Podsjetimo, Hajduk novu sezonu otvara u subotu utakmicom SuperSport Superkupa protiv Dinama na Maksimiru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.