Hajduk bez Ibričića, Dinamo bez Mandžukića

HAJDUK i Dinamo će utrku za naslovom prvaka u 24. kolu Prve HNL nastaviti bez svojih ponajboljih igrača. Mario Mandžukić propustit će utakmicu protiv Cibalije, a Hajduk u Osijek ide bez Senijada Ibričića.

"Ibričić ima problema s aduktorom mišića lijeve noge, najvjerojatnije neće na put. Stanka bi trebala potrajati nekoliko dana i realno je očekivati njegov povratak za poljudski dvoboj s Cibalijom", rekao je za Sportske novosti Hajdukov klupski liječnik Jurica Rakić. Hajduk je tako nakon Drage Gabrića, koji susret propušta zbog kartona, ostao bez još jednog standardnog prvotimca. Umjesto Ibričića bi u početnom sastavu Hajduka mogao zaigrati Tomislav Bušić, a Miše navodno razmatra i mogućnost da Marin Tomasova posjedne na klupu pa bi od prve minute u Osijeku mogao zaigrati i Ivan Strinić. Gabrića će u prvih jedanaest zamijeniti Marijan Buljat, dok će njegov rođak Jurica igrati na desnom beku.

Ni Dinamov zdravstveni bilten uoči puta u Vinkovce ne izgleda idealno. Mario Mandžukić protiv Cibalije neće igrati zbog ozljede gležnja, a kao glavni kandidat za njegovu zamjenu nameće se Miroslav Slepička. Za Jurčićev sastav ne kandidira ni Ante Tomić kojeg muče ligamenti koljena, a susret će vjerojatno propustiti i Pedro Morales koji se nije još sasvim oporavio od reprezentativnih obaveza.

J.C.
Foto: Vladimir Dugandžić / CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.