Grobari tjeraju Izraelca i traže odlazak uprave Partizana: "Avram go home!"

DOLAZAK Avrama Granta na klupu Partizana uzburkao je more "crno-belih" navijača koji su najavili veliko okupljanje u utorak kako bi iskazali nezadovoljstvo politikom kluba.

U subotu se oko 1000 navijača okupilo ispred stadiona gdje su iskazali podršku bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću otpuštenom zbog neslaganja s upravom kluba. Prije njega smijenjen je i direktor Mladen Krstajić, a sve je to dovelo do vrlo napete situacije u i oko kluba.

Skupine Partizanovih navijača okupljenih pod zajedničkim imenom "Zabranjeni" obratili su se priopćenjem u kojem osuđuju posljednje poteze Uprave i najavljuju podršku sutrašnjem prosvjedu. "Ovo je jedina uprava u povijesti sporta koja je svojim navijačima zabranila ulazak na domaće i gostujuće utakmice. Dovodili su igrače sumnjive kvalitete i prodavali one koji su bili stup igre za daleko manje novca nego što vrijede", napominju "Grobari" i pitaju se gdje je polovica od 70 milijuna eura prihoda kluba.

"Dozvolili smo da ove godine ne vidimo Ligu prvaka, a u kvalifikacijama za Europa ligu doživimo katastrofu od amatera iz Sj. Irske. Mislimo da je najmanji krivac za situaciju trener Stanojević i odlučili smo u utorak dati podršku našem treneru i još jednom pokazati što mislimo o radu Uprave", stoji u priopćenju koje završava porukom koju su navijači već poslali transparentima:

"Podrška za Stanojevića, Avram go home!"

Nije ovo prvi put da se Grant susreo s negativnim porukama navijača povodom svog dolaska. Na zimu 2008. godine, kada je Izraelac bio na korak do klupe Hajduka, u Splitu su osvanuli grafiti "Avram Grant, židovsko govno".

Zanimljivo, tijekom prvog radnog dana Granta su čuvala čak petorica čuvara. Novinarima je na prvom treningu pod Avramom Grantom bilo dozvoljeno prisustvovati samo prvih 15 minuta, a nakon toga su udaljeni iz Partizanovog kompleksa "Zemunelo" te im nije bilo dopušteno uzeti izjave igrača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.