Građani pucali penale usred Zagreba, evo kako je prošlo

Video: Index

SVJETSKO nogometno prvenstvo u Kataru prikovalo je Hrvate uz male ekrane. Svi pratimo Vatrene, slavimo i veselimo se svakoj njihovoj pobjedi.

Sjećanje na penale protiv Japana još uvijek budi stres kod svih hrvatskih navijača. Ipak, građani Zagreba su optimistični kad je u pitanju utakmica protiv Brazila u petak. Kako bi osjetili bar djelić pritiska koji prolaze naši dečki na terenu, nekolicina hrabrih Zagrepčana, ali i Zagrepčanki, okušala se u pucanju na maleni gol postavljen na Zrinjevcu.

Nakon ovakve fizičke aktivnosti i potrošenih kalorija mora se dobro pojesti. Naše smo nogometaše za svaki pogođeni gol nagradili kuponom za Wolt kako bi naručili što god im srce želi iz raznolike ponude restorana i trgovina. U samo par klikova na vrata vam dolaze topli ćevapčići i pomfrit ili hladna piva koja će smanjiti nervozu tijekom najnapetije tekme.

Bilo da su gladni, žedni ili bi rado nešto gricnuli, navijači iz čak 25 hrvatskih gradova ne moraju ni ustati iz kauča, ni trčati do dućana niti prekidati gledanje tekme... Jedina briga je što naručiti. Wok? Burgere? Pizzu, tortilje ili možda palačinke? Stotine restorana je na vašem dlanu i samo treba odabrati.

Naši nogometaši i nogometašice bili su složni u tome da se tijekom tekme jede brza hrana. “Većinom naručujem nekakve burgere, pizzu, piletinu, ponekad i ćevape”, otkrio je jedan od natjecatelja nakon što je zabio svoj treći gol zaredom.

U slučaju da ste nakon ovoga i vi ogladnjeli, slobodno skinite aplikaciju Wolt i počastite se nekom dobrom klopom.

Sadržaj donose Index i Wolt Hrvatska u suradnji te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.