Gorica iznenadila transferom. "Pogodite tko se vratio"

Foto: NK Gorica

"DRES Gorice od nove sezone više neće nositi Slavko Bralić i Božidar Radošević", objavila je Gorica 22. lipnja, a danas iznenadila objavom da se u klub vratio golman Radošević.

"Pogodite tko se vratio... Novi igrač Gorice je Božidar Radošević! Poznato lice koje ne treba predstavljati, potpisao je ugovor s našim klubom i priključio se treninzima. Božo, dobrodošao natrag", napisala je Gorica uz fotografiju Radoševića.

Prošle sezone je Radošević branio u 10 susreta, od kojih je dva zaključio čistom mrežom. Ostao je upamćen po incidentu s kraja sezone. Tada je prilikom proslave ostanka u ligi na Instagram Storyju objavio fotografiju na kojoj nosi dres kapetana Hajduka Marka Livaje. Uz fotografiju napisao je: "Adio Jude", aludirajući na Šibenčane koje navijači Hajduka smatraju izdajnicima Dalmacije.

Radošević je u veljači 2023. godine došao u Goricu nakon što je raskinuo ugovor s Varaždinom. U Varaždin je pak stigao u srpnju 2022. godine. Rođeni Splićanin karijeru je započeo u Hajduku, za čiju prvu momčad ima 12 službenih nastupa, 18 primljenih golova i jednu utakmicu u kojoj je mrežu sačuvao netaknutom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.