TRANSFERI

Gazzetta piše da Roma želi mladog dinamovca. Evo što kaže njegov menadžer

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

KAKO piše La Gazzetta dello Sport, a prenose mnogi talijanski mediji, Roma želi kupiti mladog stopera Dinama Joška Gvardiola. Osim za Gvardiola zainteresirani su i za Marija Nikolića, ali Gvardiol im je navodno ipak nešto zanimljiviji. 

Gvardiol ima tek 17 godina, a jedan je od najvećih talenata na svojoj poziciji u Europi. Bjelica ga jako poštuje i već ga je nekoliko puta koristio u prvom sastavu, a Gvardiol mu je vratio golom za pobjedu protiv Intera 1:0 u 14. kolu HNL-a.

Talijani ne pišu koliko bi Roma platila za mladog hrvatskog reprezentativca, ali pišu da bi u ovom prijelaznom roku Roma htjela dovesti Gvardiola i Davidea Faraonija iz Hellas Verone.

Dobar posao u Italiji? 

Dinamo dobro surađuje s talijanskim velikanom. U Romu su iz Dinama otišli Tin Jedvaj i Ante Ćorić, ali nikada nisu dobili pravu priliku. Za komentar Gazzettinih napisa i Rominog navodnog interesa nazvali smo Marjana Šišića, Gvardiolova menadžera. 

"Ne mogu vam puno reći. Joško je u ovom trenutku igrač Dinama i nada se da će u budućnosti napredovati u momčadi Nenada Bjelice. Dinamo je prvak Hrvatske, a Hrvatska je trenutni viceprvak svijeta, nije čudno da se veliki klubovi zanimaju za igrače Dinama, baš kao što nije čudno ni kad je to slučaj s igračima Hajduka, Rijeke, Osijeka ili bilo kojeg drugog kluba", rekao nam je Šišić pa dodao: 

"Što se tiče ovih napisa u Gazzetti, na to nemam komentara", naglasio je Gvardiolov menadžer. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.