LIGE PETICE

Gazzetta: Navijači Milana večeras spremaju protest protiv Bobanove uprave

Foto: Getty Images / Guliver Image

ČETIRI poraza u prvih sedam kola, 11. mjesto u Serie A, promjena trenera - priča je Milana ove sezone. Rossoneri ne igraju ni Europa ligu, iz koje su izbačeni zbog problema s financijskim fair-playom, a sve skupa izaziva veliki bijes kod najvatrenijih pristalica.

U porazu od Fiorentine (1:3) navijači s južne tribine iz protesta su uzvikivali "Sramota, sramota", vrijeđali aktualnu klupsku upravu u kojoj su Paolo Maldini i Zvonimir Boban, a potom i napustili San Siro. Nakon toga su na gostovanju kod Genoe izvijestili transparent na kojem je pisalo "Vrijeme je isteklo, demonstrirajte!"

Ni reprezentativna stanka nije smirila skupinu pod nazivom Curva Sud Milano, koja za večerašnju utakmicu od 20:45 sati na San Siru protiv Leccea sprema novi vid protesta.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, navijači Milana šutjet će tijekom cijele utakmice i time poslati jasnu poruku upravi kluba o velikom nezadovoljstvu koje vlada na crveno-crnoj strani grada Milana. 

Unatoč lošim rezultatima, i ne samo ove sezone, večeras se na San Siru očekuje oko 50 tisuća navijača, a Ante Rebić trebao bi krenuti od prve minute u debiju novog trenera Stefana Piolija

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.