HRVATSKI NOGOMETAŠI

Gazzetta: Brozović, mozak i komandant oko kojeg se vrti planet Inter

Foto: EPA

INTER slavi povratak Marcela Brozovića s utakmica reprezentacije Hrvatske, a Gazzetta dello Sport ističe zašto.

"Antonio Conte za nedjeljnu utakmicu osmog kola protiv Sassuola treba novi mozak momčadi, što znači da se Marcelo Brozović mora vratiti u prošlost. Maratonac Nerazzurra na tom meču bit će još važniji nego inače. Jer Inter će igrati sa samo jednim playmakerom, a on će biti Brozović. Bit će to dakle povratak u vrijeme Conteovog prethodnika Luciana Spallettija kojem je na centru igru vodio samo Hrvat."

Gazzetta ovo piše u tekstu pod naslovom "Planet Inter vrti se oko komandanta Brozovića", a povod za njega je što će Inter na spomenutoj utakmici biti bez Stefana Sensija, drugog ključnog veznjaka, koji se ozlijedio u zadnjoj prvenstvenoj utakmici, porazu 1:2 od Juventusa.

Sensi je u Inter došao ljetos upravo iz Sassuola uz odštetu od 25 milijuna eura i od početka u novom klubu briljira s tri gola i četiri asistencije u prvih sedam kola. Interu i Brozoviću bit će zato teško bez njega, napominje Gazzetta: "Ovo će za njih biti poseban meč jer Brozo uz sebe neće imati blizanca Sensija. Marcelo će morati obući dres Spallettijevog Intera, kada je bio jedini mozak veze Nerazzurra."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.