Galerija: Hajduk na krilima Bušića uvalio tri komada Dinari

HAJDUK je u Kninu u prijateljskoj utakmici očekivano svladao četvrtoligaša Dinaru rezultatom 3:0. Strijelci su bili Dario Jertec, Tomislav Bušić i Marin Tomasov.

Ante Miše je, što zbog reprezentativnih obveza igrača, što zbog ozljeda na teren poslao drugu momčad. Danas su izostali reprezentativici Kalinić, Vejić, Gabrić, Subašić, Ibrčić, Pandža, Tičinović, Maloča i Oremuš, a nisu igrali ni ozlijeđeni Rubil te Brkljača.

Zbog toga je sastav Hajduka izgledao ovako: Tomić, Španjić, J. Buljat, Aračić, Strinić, Andrić, Jertec, Rosso, Tomasov, Bušić i Bartolović.

U 30. minuti Hajduk je poveo nakon lijepe akcije. Bartolović je ubacio, na loptu je natrčao Jertec i zabio za vodstvo. Na drugi gol se čekalo 17 minuta, domaćeg vratara Milića matirao je Bušić. Točku na i stavio je Tomasov nakon što je danas vrlo raspoloženi Bušić probio stranu i vratio za mladog veznjaka koji je loptu pospremio u rašlje.

Utakmicu je pratilo više od tisuću gledatelja, a u 65. minuti vidjeli smo i veliku bakljadu Torcide.

Dvoboj trenera-kumova otišao na Mišinu stranu

Bijeli su uoči ovog dvoboja bili na prijemu kod gradonačelnice Josipe Rimac i obišli kninsku Tvrđavu.  Hajduk je tako, na inicijativu trenera Ante Miše, nakon Vukovara posjetio i Krešimirov grad. Inače, trenera Dinare Stipu Andrijaševića sa Mišom veže trostruko kumstvo, a ovo je splitskoj momčadi treći put u novijoj povijesti da gostuju u Kninu.

M.Pa.
Foto: Vladimir Dugandžuć (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.