Futsal Pula i Square pobijedili u prvim utakmicama polufinala doigravanja SHMNL-a

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

FUTSAL PULA i Square pobijedili su u prvim polufinalnim utakmicama doigravanja SuperSport Hrvatske malonogometne lige. Futsal Pula pobijedio je protiv Futsal Dinama nakon produžetka 3:2, dok je Square rezultatom 4:3 pobijedio Olmissum. Square je izvrsno krenuo u utakmicu i do poluvremena imao prednost 2:0.

Lintula Lassi Arttu Valtteri i Marko Kuraja bili su strijelci. Na početku drugog poluvremena zabio je Maro Đuraš za 3:0. Uslijedio je pokušaj povratka gostiju. Iiro Vanha zabio je za 3:1, no u 29. minuti opet je pogodio Filho za 4:1. Duje Kustura smanjio je na 4:2 u 35. minuti, a Antonio Sekulić u 38. za konačnih 4:3. Druga utakmica igra se u nedjelju u 19 sati.

Futsal Pula bolja od Dinama u prvoj utakmici

Futsal Pula bolje je krenuo u utakmicu. Poveli su domaćini u sedmoj minuti golom Manuela Pacheca. Daniel Moravac povisio je u 12. minuti na 2:0. No Futsal Dinamo vratio se u utakmicu do kraja poluvremena.

Luka Perić zabio je u 14. minuti za 2:1, a David Mataja je autogolom vratio momčadi u egal - 2:2. U drugom poluvremenu nije bilo golova pa je utakmica otišla u produžetak. Tamo je junak bio Pacheco, koji je drugim golom donio Puležanima prednost u polufinalu. Druga utakmica igra se u nedjelju od 20 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.