SP u rukometu

FOTO Hrvatski rukometaši su pobjedu protiv Katara proslavili s posebnom zastavom

Foto: HRS

HRVATSKA rukometna reprezentacija je u posljednjem kolu prve faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu pobijedila Katar rezultatom 26:24.

Pogledajte kako su utakmicu Hrvatske u Indexovom studiju komentirali Božidar Jović i Valter Matošević:

Odmah nakon utakmice je krenula kratka proslava, a upriličena je zastavom na kojoj piše "Zato što svoje volim - Petrinja". Rukometaši su sa spomenutom zastavom spremno pozirali fotografu Hrvatskog rukometnog saveza.

Marin Šego se protiv Katara istaknuo s četiri obranjena sedmerca

Ovo je prvi put na SP-u u Egiptu da su hrvatski rukometaši slavili s tom zastavom. Nakon trijumfa protiv Angole proslavili su samo grupnom fotografijom na kojoj je u sredini bio igrač utakmice, vratar Ivan Pešić.

Podsjetimo, protiv Katara je Hrvatska odigrala jako dobro u obrani primivši samo 24 pogotka, a na golu se sa šest obrana (4/4 iz sedmeraca) istaknuo Marin Šego. U napadu je Manuel Štrlek postigao šest pogodaka, a jedan manje su imali Marino Marić i Marko Mamić.

Hrvatska u srijedu ujutro putuje za Kairo gdje će u četvrtak krenuti drugi krug natjecanja utakmicom protiv Bahreina. Nakon toga slijede susreti s Argentinom i Danskom u subotu i ponedjeljak.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.