Filipović i Udovičić nakon "tučnjave" s Hrvatima: "Boli, ali proći će"

JUČERAŠNJA pobjeda Srbije nad Hrvatskom u 3. kolu Europskog vaterpolskog prvenstva još uvijek odjekuje ovim prostorima. Susjedi likuju zbog pobjede koja im je još draža jer su se na najbolji način "osvetili prljavim Hrvatima" zbog grube igre pred kraj utakmice.

> Video - Rudić o Dobudovom udaranju Filipovića: Bila je to bespotrebna gesta

> Video - Prvi poraz: Srbija poljuljala ambicije europskih prvaka

> Video - Srbi slave pobjedu nad "prljavim Hrvatima", Rudić poručuje: "Ništa nas neće poremetiti"

> Pogledajte kako Srbi likuju s visoko podignuta tri prsta: Siledžijama Hrvatima smo očitali lekciju

Posebno se to odnosi na Nikšu Dobuda koji je u posljednjoj minuti tijekom igre nezgodno udario Filipa Filipovića u lice, a najboljem vaterpolistu svijeta ostao je podljev ispod oka zbog kojega se pred novinarima pojavio s naočalama.

"Nije strašno. Osjećam bol, ali proći će", rekao je Filipović, prenose srpski mediji te dodaju kako je puno bolje prošao Vanja Udovičić koji je zbog udarca u nos morao napustiti igru na nekoliko minuta.

"Boli me, ali siguran sam da će sve biti u redu", rekao je Udovičić.


Srbija se pobjedom približila na korak do polufinala jer će prva momčad u skupini imati izravan plasman i dva dana više odmora. Srbiji preostaju utakmice s Rumunjima i Crnom Gorom.

"Ako netko misli da su Rumunji lak zalogaj, grdno se vara. Mi smo ih uvijek pobjeđivali, osim u Malagi 2008., ali to je konstantna ekipa sa čvrstom igrom. Nema uspjeha bez maksimalnog angažmana", rekao je izbornik Dejan Udovičić koji je pred kraj treće četvrtine s Hrvatskom isključen pa će sljedeći susret, u subotu od 13 sati, pratiti s tribina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.