FILIP POTPISAO ZA HAJDUK "Došao sam boriti se za trofeje"

Foto: Robert Matić / NK Hajduk

NAKON što je uspješno prošao liječničke preglede, Steliano Filip postao je novi igrač Hajduka. Rumunjski 23-godišnji lijevi bek je u pripremnoj bazi u Beleku potpisao ugovor na tri i po godine sa splitskim klubom, a odabrao je broj 77.

"Naravno, prije svega ambicije su mi ostvariti najviše ciljeve u Hajdukovom dresu, došao sam ovdje da bi se borio za trofeje. Znam sve o ovom Klubu, upoznat sam s popularnošću i veličinom koju predstavlja u Hrvatskoj. Jedva čekam odraditi prvi trening sa suigračima i odigrati prvu utakmicu", prve su riječi Rumunja kao igrača Hajduka. 
 

 
On je rođen 15. svibnja 1994. u rumunjskom gradu Buzau. Karijeru je započeo u školi nogometa LPS Banatul u Temišvaru, a posljednjih pet i pol godina nastupao je za Dinamo iz Bukurešta, čiji je bio i kapetan, a odigrao je 153 utakmice, upisao 10 asistencija i zabio šest golova.  
 
"Ovo je za mene korak naprijed u karijeri i želim se u najboljem svjetlu predstaviti klubu i navijačima - poručio je nakon potpisa ugovora novi lijevi bek Bijelih koji će u poslijepodnevnim satima odraditi prvi trening s novim suigračima i staviti se u potpunosti na raspolaganje treneru Željku Kopiću i njegovom stručnom stožeru.
 

 
Lijevi bek je sedam utakmica odigrao za rumunjsku reprezentaciju, a nastupao je i na Europskom prvenstvu u Francuskoj, gdje je igrao protiv Švicarske. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.