Svjetsko prvenstvo

FIFA pustila u prodaju još ulaznica za Svjetsko prvenstvo, evo koliko koštaju

Foto: Profimedia

POSLIJE uspješno okončanog razdoblja izvlačenja slučajnim odabirom u prvoj fazi prodaje, FIFA navijačima nudi dodatnu priliku osigurati svoje ulaznice prije ždrijeba svjetske smotre 1. travnja, objavio je na svojoj stranici HNS. Preostale ulaznice iz ove faze, nakon razdoblja plaćanja koje je okončano prošlog ponedjeljka, mogu se kupiti na sljedećoj poveznici do 29. ožujka u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Budući da je ovo razdoblje prodaje po principu "tko prvi", navijači će moći odmah izvršiti kupnju. Ovo je ujedno posljednja prilika da navijači osiguraju svoja mjesta na tribinama prije ždrijeba. Ulaznice su dostupne za sve utakmice, izuzev otvaranja i finala, a odnose se isključivo na neutralne sektore. Ulaznice za hrvatske navijačke sektore u prodaju će biti puštene naknadno, o čemu će Hrvatski nogometni savez pravovremeno obavijestiti navijače.

Ulaznice jeftinije nego u Rusiji

Cijene ulaznica su jeftinije nego prije četiri godine u Rusiji. Tada su najlošija mjesta koštala 90 eura, a sada koštaju 60 eura. Ujedno su ovo najjeftinije ulaznice za domaće stanovništvo još od 1986. godine, kada su Meksikanci utakmice mogli gledati za tri dolara. Stanovnici Katara plaćat će ulaznice po 10 eura.

U ovoj fazi prodaje moguće je kupiti ulaznice za pojedinačne utakmice, serije ulaznica za pojedine reprezentacije, serije ulaznica za četiri različita stadiona i ulaznice za osobe s posebnim potrebama.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.