UFC 249

Ferguson nakon poraza: On je pravi k***in sin, strašan je

Foto: Getty Images/Guliver Image

JUSTIN GAETHJE je u glavnoj borbi UFC-a 249 u praznoj dvorani u Jacksonvilleu tehničkim nokautom u petoj rundi pobijedio Tonyja Fergusona.

Gaethje je tako osvojio titulu privremenog prvaka u lakoj kategoriji nakon što je uskočio na event u kojem je glavna borba trebala biti Ferguson - Nurmagomedov.

Ferguson je bio favorit na kladionicama, ali je Gaethje dominirao većim dijelom borbe i potpuno zasluženo došao do titule koja ga stavlja na mjesto prvog izazivača aktualnom prvaku u lakoj kategoriji Khabibu Nurmagomedovu.

"Nakon što je propala borba s Khabibom, Justin je bio jedini koji je želio uskočiti. Pripremao sam se za Khabiba, a ne za udarača kao što je Justin. Sranja se događaju. Justin je pravi kurvin sin, strašan je. Bilo bi mi draže da me nokautirao nego da je borba prekinuta. Još sam bio unutra i, ako je morao, bolje da me nokautirao", rekao je Tony Ferguson nakon poraza.

"Khabib je najbolji na svijetu, ali ja od svoje četvrte godine radim za takve izazove. Ponosan sam što ću predstavljati Sjedinjene Države protiv Dagestana, protiv najboljeg ruskog borca", rekao je kratko Gaethje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.