Fabrizio Romano rangirao favorite za osvajanje Eura i stavio Srbiju ispred Hrvatske

Foto: Igor Kralj/PIXSELL, screenshot YouTube

FABRIZIO ROMANO, talijanski nogometni stručnjak i autoritet za transfere nogometaša, smatra da je najveći favorit za osvajanje Europskog prvenstva reprezentacija Engleske. Među deset momčadi koje prema njemu imaju najveće šanse za titulu uvrstio je i Hrvatsku.

"Talent koji ima engleska reprezentacija je nevjerojatan, ima velike šanse da osvoji Euro", rekao je Romano, prema kojem u najuži krug favorita spadaju i Francuska i Njemačka, reprezentacija domaćina europskog prvenstva koje će održati od 14. lipnja do 14. srpnja.

Za Romana je Srbija ispred Hrvatske

Usput, Francuska je druga reprezentacija svijeta, iza vodeće Argentine. Engleska u tom poretku zauzima četvrto mjesto, a Njemačka 16. Zanimljivo, za Romana je veći favorit od Hrvatske, desete u FIFA-inom poretku najboljih svjetskih reprezentacija, momčad Srbije. Na istoj listi ona zauzima 33. poziciju.

Romano je Srbiju stavio na deveto mjesto favorita za osvajanje Eura, a s reprezentacijom Hrvatske je zatvorio svoj popis deset momčadi koje imaju najveće šanse za titulu. Hrvatska Euro započinje grupnom fazom u skupini B u kojoj su još Španjolska, Albanija i Italija. Romano i Španjolskoj i Italiji daje veće šanse nego Hrvatskoj.

Favoriti za naslov na Euru prema Fabriziju Romanu:

1. Engleska
2. Francuska

3. Njemačka
4. Španjolska
5. Portugal
6. Italija
7. Nizozemska
8. Danska
9. Srbija
10. Hrvatska

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.