ŠVEDSKA - HRVATSKA 2:1

Expressen: Kuluševski je zavaljao hrvatsku obranu i natjerao nas da vjerujemo

Foto: Getty Images

DEJAN Kuluševski jučer je u pobjedi Švedske nad Hrvatskom od 2:1 postigao svoj prvi pogodak u natjecateljskoj utakmici za reprezentaciju i potpuno oduševio tamošnje medije.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK KULUŠEVSKOG 

Zna se već neko vrijeme da 20-godišnjak ima veliki potencijal, a sada je to i potvrdio. Lustig mu je dodao s desne strane, a Kuluševski je lijepo primio pa varkom poslao Kovačića u prazno. Nakon toga je ljevicom pogodio malu mrežicu Livakovićeva gola. 

Hvalospjevi za Kuluševskog

Švedski Expressen otišao je najdalje kad su hvalospjevi na račun Kuluševskog u pitanju, ponovno su ga nazvali novim Zlatanom, a u posebnom tekstu su ga dodatno nahvalili. 

"Dugo smo se mučili i tražili, nismo bili sigurni koliko ova reprezentacija može protiv Hrvatske, a onda je Kuluševski zavaljao obranu i dozvolio nam da vjerujemo", piše švedski Expressen pa dodaje: 

"Mladi superstar najbolja je stvar koja se dogodila švedskom nogometu u posljednjih nekoliko godina. On je tu da ostane i bude vođa."

Kome će se dati igrati?

Nakon što je Francuska jučer pobijedila kod Portugala 1:0, osigurala je prvo mjesto skupine i odlazak u završni turnir Lige nacija, dok je Portugal definitivno na drugom mjestu. Aktualni europski i svjetski prvaci će, dakle, u zadnjem kolu na Poljudu protiv Hrvatske i na Stade de Franceu protiv Švedske igrati rasterećeno.

Stoga bi o tome tko će opstati u elitnoj skupini Lige nacija, Hrvatska ili Švedska, moglo odlučiti to kome će se u zadnjem kolu više ili manje dati igrati rezultatski nebitnu utakmicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.