Jurić srušio Juventus, pa objasnio: "Sve se svodi na to kako si odlučio umrijeti"

Foto: Getty Images / Guliver Image

GENOVA je, nakon Milana (3:0), razbila i Juventus u Serie A s 3:1. Nevjerojatni hrvatski trener Ivan Jurić sjajno vodi momčad iz Ligurije, čiji je junak protiv prvaka bio Giovanni Simeone, sin čuvenog Diega, stratega Atletico Madrida.

"Kada igrate protiv momčadi kao što je Juventus, sve se svodi oko toga kako si odlučio umrijeti. Ako se povučeš od početka, oni će prije ili kasnije zabiti, kao što je to Pjanić napravio, ali ako si agresivan i stisneš ih, imaš šanse. Danas je sve išlo na naš mlin, a obično moraš puno više napraviti da zabiješ tri gola. I za kraj želim reći kako su za ovo zaslužni moji dečki, a ne loš Juventus", rekao je Jurić, pa pohvalio Simeonea. 

"On može napredovati još puno u mnogi aspektima, ali ga je užitak trenirati. Uvijek ostaje duže na treninzima, a ima sjajan instikt u šesnaestercu", zaključio je Hrvat.

Simeone: Našoj obitelji je u krvi da zabija Juventusu
 
Giovanni je zabio Juventusu poput oca Diega, koji je 2000. srušio Staru damu u Torinu, gdje je zabio glavom i donio Laziju pobjedu (1:0)...
 
"Otac mi je rekao da je i on zabio pogodak protiv Juventusa, to nam je u krvi i ja sam morao napraviti isto. Ovo je najbolji dan moje karijere. Uvijek pokušavam odigrati što bolje prema golu, ali još uvijek moram naučiti više o kontroli igre i taktici," priznao je 21-godišnji napadač.
 
A, evo i spomenutog gola Diega Simeonea protiv Juventusa prije 16 godina...
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.