Esport

Evo kada ćete moći isprobati novu FIFA-u

Screenshot: EA Sports FIFA

FIFA 20 izlazi 27. rujna i donosi brojne novitete i promjene u odnosu na prošlogodišnje izdanje igre. Priliku za testiranje igrači će dobiti već 12. rujna. Procurila je i slika iz demo verzije igre na kojoj su prikazani klubovi s kojima će se moći igrati, ali i naznake da će biti dostupan i dio novog VOLTA moda.

Na screenshotu objavljenom na FIFA Redditu tako se vide grbovi 10 klubova koji bi trebali biti dostupni u demo verziji FIFA-e 20, a to su Liverpool, Real Madrid, Borussia Dortmund, Manchester City, Paris Saint-Germain, Roma, Atletico Madrid, Club America, Los Angeles FC i Vissel Kobe. Jaka imena koja potvrđuju da bez obzira na sve napore Konamija EA Sports i FIFA i dalje imaju primat kada govorimo o licenciranim klubovima.

Vide se također i Raheem Sterling, Eden Hazard i Jadon Sancho na jednom od terena VOLTA moda, tako da će svi oni željni isprobavanja nove FIFA-e imati priliku iskusiti i kako će izgledati potpuno novi mod koji ona donosi. 

Demo verzija nadolazećeg eFootball PES-a 2020 dostupna je igračima već neko vrijeme. Najveća akvizicija po pitanju licenci u novom PES-u je ona za Euro 2020. Mijenja se i sustav natjecanja koji će od rujna činiti eFootball.Open te eFootball.Pro, a ukupni nagradni fond premašuje dva milijuna dolara. Novi PES izlazi 10. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.