Euforija u Sigetu nakon "dobre partije" protiv Dinama: "Ostajemo u prvoj ligi!"

U POVRATNIČKOM nastupu Hrvatski dragovoljac je kod Dinama poražen sa 4:1, ali u taboru ekipe iz Sigeta mjesta za tugu nije bilo.

Predsjednik Dragovoljca Ivica Perković u osvrtu na maksimirski poraz istaknuo je kako su njegovi igrači bili previše impresionirani: "Dva gola u prvim minutama odredila su daljnji tijek dvoboja. U nastavku smo odigrali kudikamo bolje od Dinama, a ostaje dvojbeno je li nam oduzeta prilika za preokret kada sudac nije isključio Barbarića koji je kao zadnji igrač grubo startao na Frljužeca", rekao je Perković koji ne dvoji da će HD ostati u prvoj ligi:

"Sve osim naše pobjede protiv Lokomotive bi bilo veliko iznenađenje"

"Bez obzira na to koji će format natjecanja biti, mi ćemo igrati u najvišem rangu. Mogla se protiv Dinama vidjeti naša mladost koja je pokazala svoj potencijal. Kako će čak pet klubova ispasti, do kraja prijelaznog roka morat ćemo se pojačati s nekoliko iskusnih igrača. Jasno vam je sada zbog čega smo se zalagali za Ligu 16 - mladi igrači neće toliko doći do izražaja u ligama s manje klubova", rekao je Perković najavivši kako će Dragovoljac u dvoboju drugog kola Lokomotivu ugostiti u Kranjčevićevoj:

"Neka suđenje i svi sudionici budu korektni, a onda ne sumnjam da ćemo slaviti, bolji smo i kvalitetniji suparnik i sve osim naše pobjede bilo bi veliko iznenađenje."

Karlo Kešinović ostat će zapamćen kao igrač koji je postigao prvi povratnički prvoligaški pogodak Hrvatskog dragovoljca: "Drago mi je što sam poentirao u svom prvoligaškom debiju. Moram naglasiti da smo loše otvorili utakmicu, ali da smo početak odigrali kao drugo poluvrijeme Dinamo bi se puno više namučio. Žao mi je što je padala jaka kiša pa povratak Dragovoljca u prvu ligu nije došao pratiti puno veći broj gledatelja."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.