Erceg: Poznajem veliki broj ljudi, ali nemam veze s kladioničarskom mafijom!

TOMO ERCEG nije se poput Zorana Mamića morao odazvati na ispitivanje u Nyon zbog afere oko režiranja dvoboja Dinama i Hajduka 13. svibnja prošle godine, ali je prema navodima njemačkog državnog tužiteljstva sudjelovao u cijeloj priči.

> Dokumenti iz Njemačke: Kako je Šapinina mafija preko Mamića dignula milijune eura?

> Gdje su, što rade: Zoki u Brazilu, Marić u crkvi, jedino Maminjo ide pred novinare

> Marić je dobio stotine čestitki zbog "hrabrog suđenja"

> Marića je vijest, naravno, dočekala dok se "vraćao s mise"

> Dinamo: Napisi su rušilački, tempirani uoči najvažnije europske utakmice!

> Karamarko otkrio da je i namještaljka finala Kupa dio Offsidea!

> Mamić show: Jebem ti mater za Jocu Amstedama, Ćiro je gori od četnika i Ahmadinedžada

> Namještena i utakmica Dinamo - Arsenal? Zarada pet milijuna eura!

> Brleković podnio ostavku: Srebrić se prema meni ponaša kao prema nepismenom teletu

> Svijet nam se smije: "Korupcija je u hrvatskom nogometu ionako javna tajna"

Nijemci ističu da su se osumnjičeni kod menadžera Nikole Kalinića raspitivali u kakvom stanju Hajduk dolazi na Maksimir, što je u razgovoru za Index Erceg i potvrdio, naglasivši kako nema nikakve veze s kladioničarskom mafijom:

"Ne bježim od toga da poznajem veliki broj ljudi, ali nemam veze s kladioničarskom mafijom. Mnogi me ovih dana zovu i pitaju zbog čega se moje ime spominje u kontekstu namještanja utakmice, a ni sam ne znam što da im odgovorim. Žao mi je što sam u medijima ovih dana, posebno zbog moje obitelji i prijatelja pred kojima se moram opravdavati", rekao nam je Erceg kojeg smo zamolili i za komentar spornog suđenja Brune Marića:

"Dva crvena kartona i jedan penal možda su malo previše za jedno poluvrijeme finala"

"Nije moje da pričam o tim stvarima, ali ako baš inzistirate reći ću da je da prvo isključenje (Jurica Buljat zbog udaranja dlanom Mandžukića op.a.) bilo neopravdano. Start Siniše Linića ipak je malo preoštro kažnjen, osim toga bio je tu i jedanaesterac. Možda malo previše za finale jednog natjecanja."

Za razliku od Ercega, Iko Buljan sporni derbi promatrao je s Hajdukove klupe, kao sportski direktor Bijelih. Još istu večer je Buljan osuo "drvlje i kamenje" po Bruni Mariću: "Pokradeni smo, nema se tu što previše dodati", grmio je Buljan koji je svoju izjavu ponovio i jučer, zbog čega ga je izvrijeđao izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić:

Buljan u šoku: Zašto me je Mamić izvrijeđao? Samo sam iznio svoje mišljenje...



"Stvarno ne razumijem zbog čega mi je rekao da se sramim. Samo sam iznio svoje mišljenje o suđenju, iza kojeg i dalje stojim. Nisam htio ni prozivati ni optuživati nikog od braće Mamić. To neka rade policija i pravosuđe", izjavio je Buljan za Jutarnji list dodavši kako je "previše godina u nogometu da bi stajao sa strane i šutio".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.