Emotivni Hamilton: Ne mogu prestati plakati. Bilo je dana kad nisam vjerovao...

Foto: EPA-EFE

NEVJEROJATNI Lewis Hamilton pobijedio je u Silverstoneu na Velikoj nagradi Velike Britanije i došao do prve pobjede od 2021. godine. Osim toga, Britanac je došao do devete pobjede u Silverstoneu, čime je srušio rekord Michaela Schumachera po broju pobjeda na istoj stazi. Nijemac je osam puta slavio na Velikoj nagradi Francuske.

Drugo mjesto osvojio je Max Verstappen, a treći je bio Lando Norris. Nakon što je prošao ciljem, Hamilton se jedva suzdržavao da ne zaplače dok je pričao preko radija, a kad je u cilju vidio oca, nije mogao izdržati. Hamilton ga je zagrlio i onda počeo plakati, a plakao je i kad je izašao na podij s britanskom zastavom i obratio se publici.

"Ne mogu prestati plakati. Bilo je dana od 2021. do danas kad sam mislio da više nisam dovoljno dobar i kad nisam vjerovao. No, svakog dana sam naporno radio i trudio se da ponovno budem na ovome mjestu. 

Ovo mi je zadnja utrka ovdje s Mercedesom i želim zahvaliti svima u momčadi na nevjerojatnoj podršci svih ovih godina. Hvala i vama, navijačima. Vidio sam vas u svakom zavoju, tjerali ste me naprijed i vaša podrška mi puno znači", rekao je 39-godišnji Hamilton koji će sljedeće sezone voziti za Ferrari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.