Pogledajte emotivan oproštaj: Nokautirao legendarnog borca pa ga u suzama ispratio u mirovinu

Foto: UFC

UFC-ov veteran Brad Pickett završio je sinoć karijeru šestim porazom u posljednjih sedam borbi. 38-godišnji Britanac nakon trinaest godina duge karijere odlučio je da će mu ovo biti posljednja borba, nadao se da će se pred svojim navijačima oprostiti pobjedom, ali jedan precizan high kick Marlona Vere srušio ga je u trećoj rundi.
 
Vera ga je dokrajčio udarcima na tlu, a sudac zaustavio borbu. Pickett je još bio priseban i tvrdi da je mogao nastaviti zbog čega ga je ovaj poraz još teže pogodio. U suzama je održao posljednji govor i pozdravio fanove.
 
“Bilo je vrlo emotivno. Laknulo mi je što je sve gotovo. Drago mi je zbog Vere. Uživao sam u borbi bila je dobra borba”.
 
Veliko poštovanje prema Pickettu pokazao je Marlon Vera koji se također rasplakao i velikim riječima ispratio englesku legendu u mirovinu.
 

 
U svom posljednjem govoru Pickett je rekao: “Zahvalan sam UFC-u što mi je dao platformu da pokažem svoje vještine. Hvala vam, volim vas”.
 
“To je to za mene. Borio sam se dobro, ali uhvatio me. Iskreno, nastavio bih se boriti, osjećao sam se dobro, ali je sudac prekinuo borbu. Radio je svoj posao. Ljudi, značite mi sve. Hvala vam svima. Vi niste fanovi, vi ste mi prijatelji”, rekao je Pickett drhtavim glasom i zauvijek napustio kavez.
 
Najavio je da će ostati u sportu kao trener, planira otvoriti svoju dvoranu i trenirati mlade borce.
 

 
Pickett je veliki navijač londonskog Tottenhama,  mladosti se bavio nogometom i boksom, a prvu profesionalnu MMA borbu odradio je još 2004. godine. Bio je britanski “Cage Rage” prvak u perolakoj, u UFC-u je debitirao 2011. porazom od Renna Baraoa i u šest godina upisao samo pet pobjeda i devet poraza. Iako nikada nije bio jedan od Top boraca, bio je jedan od najatraktivnijih i najomiljenijih, a i Dana White je priznao da ga obožava gledati. Sinoć je posljednji put ušetao u dvoranu u svom stilu, sa šeširom na glavi i novinama u ruci.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.