Esport

Ekipa mladog Hrvata proglašena najboljom u esportu u 2019.

Foto: Riot Games

G2 ESPORTS nije uspio osvojiti svjetsko prvenstvo u League of Legendsu, ali samo nekoliko dana kasnije dobio je nagradu Esports Awardsa za najbolju esport ekipu u 2019. U izboru za najboljeg igrača na PC-ju Luka "Perkz" Perković je bio drugi, dok je nagradu osvojio svjetski prvak u Fortniteu Kyle ‘Bugha’ Giersdorf.

>Kako su Luka Perković i G2 Esports izgubili finale svjetskog prvenstva u LoL-u

Esports Awards, jedina organizacija koja u suradnji s publikom i stručnjacima dodjeljuje godišnje nagrade u esport industriji, objavila je na svečanoj ceremoniji ovogodišnje dobitnike. League of Legends ekipa G2 Esportsa proglašena je najboljom u vrlo jakoj konkurenciji, a G2 Esports je u izboru za najbolju organizaciju ostao drugi iza Team Liquida. Perkz je također završio drugi u izboru za najboljeg igrača na PC platformi.

Najboljom igrom i eventom proglašeni su League of Legends i svjetsko prvenstvo u toj igri, Riot Games je osvojio nagradu za najboljeg izdavača, što potvrđuje dominaciju LoL-a u esport industriji. Najboljim novinarom u esportu proglašen je Richard Lewis, dok je nagradu za osobu godine dobio Matthew "Nadeshot" Haag, bivši profesionalni igrač te tvorac 100 Thievesa. 

Foto: Esports Awards

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.