La Liga

EIBAR - REAL MADRID 1:3 Gosti slavili peti put zaredom. Modrić zabio lijep pogodak

Foto: EPA

REAL Madrid je u 14. kolu La Lige na gostovanju kod Eibara upisao petu pobjedu zaredom u svim natjecanjima.

Momčad Zinedinea Zidanea je slavila rezultatom 3:1, a golove za madridski sastav su postigli Karim Benzema Luka Modrić i Lucas Vazquez, dok je kod domaćih mrežu zatresao Kike.

Modrić je precizno i jako pogodio s ruba kaznenog prostora

Real je poveo već u šestoj minuti, a Benzema je poentirao iz velike blizine. Asistirao mu je Brazilac Rodrygo koji je loptu poslao s lijeve strane Realova napada, lijepo prebacio obranu i uposlio Francuza koji ponovno zabija nakon dva pogotka Athletic Bilbau tijekom tjedna.

Samo sedam minuta kasnije Real opet postiže pogodak. Ovoga puta je Karim Benzema u ulozi asistenta. On je s desne strane prizemnom loptom na rubu kaznenog prostora pronašao Luku Modrića koji precizno i jako pogađa za dvostruko vodstvo Reala.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MODRIĆEV GOL

Real se na prvom mjestu izjednačio s Atletico Madridom

Za Eibar je u 28. minuti zabio Kike. On je s otprilike 30 metara plasirao loptu u suprotni kut Courtoisova gola i neobranjivo pogodio. Trijumf Reala je u drugoj minuti sudačke nadoknade potvrdio Lucas Vazquez na još jednu asistenciju Benzeme.

Ipak, to je bilo nedovoljno za išta više od petog poraza Eibara u sezoni. Trenutno su 14. s 15 osvojenih bodova. Real je skočio na drugu poziciju s 29 bodova koliko ima i vodeći Atletico. Ipak, sastav Diega Simeonea ima dvije utakmice manje.

Real u sljedećem kolu ugošćuje Granadu

Real je u posljednjih pet utakmica pobjeđivao Sevillu, Atletico Madrid, Athletic Bilbao i Eibar u prvenstvu i Borussiju Mönchengladbach u Ligi prvaka.

U sljedećem kolu Real je domaćin Granadi, a Eibar gostuje kod Deportivo Alavesa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.