Džeko postaje višak u Fenerbahčeu? Sjajne vijesti za navijače Hajduka

Foto: EPA

BUDUĆNOST napadača Fenerbahčea i bosanskohercegovačkog reprezentativca Edina Džeke (38) i dalje je nepoznata. Ima ugovor s Fenerbahčeom do ljeta iduće godine. S obzirom na godine, trajanje ugovora i novo pravilo u Turskoj koje ograničava broj stranaca koje klub može registrirati, očito je da vrlo brzo treba donijeti odluku gdje će nastaviti karijeru.

Spominjalo se da bi mogao doći u Hajduk ako ga Fenerbahče pusti i ako prihvati puno manju plaću, a zadnje vijesti iz Turske mogle bi ohrabriti navijače Hajduka jer sugeriraju da je Džeko korak bliže odlasku iz turskog kluba. Naime, tamošnji mediji javljaju da novi trener Jose Mourinho dovodi dva ekstra pojačanja u napadu.

Jedan je Marokanac Youssef En-Nesyri koji napušta Sevillu, a ponuda je poslana i za Cenka Tosuna, turskog reprezentativca i bivšeg igrača Bešiktaša koji je bez kluba. Transfer ove dvojice igrača gotovo bi sigurno značio da je Džeko višak, a Fenerbahče ionako oklijeva planirati budućnost s relativno starim napadačem kojem istječe ugovor i koji ima plaću malo manje od pet milijuna eura godišnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.