Dvije maserke masirale Ronaldove noge. Lineker: Sreća da ih nema tri

Screenshot: X

CRISTIANO RONALDO i Portugal ispali su s Europskog prvenstva nakon što ih je boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:3) u četvrtfinalu natjecanja pobijedila Francuska. Najveća portugalska zvijezda, kojoj je ovo bilo šesto Europsko prvenstvo, od turnira se oprostila bez postignutog gola u utakmicama protiv Češke, Turske, Gruzije, Slovenije i Francuske, no bio je precizan u raspucavanjima sa Slovenijom i u jučerašnjem porazu.

Ispadanje vrlo vjerojatno znači i da 39-godišnji Ronaldo više nikad neće zaigrati na europskim prvenstvima. Na ovom je odigrao po 90 minuta u prve dvije utakmice i po 120 u posljednje dvije, jedino je protiv Gruzije bio zamijenjen u 66. minuti. Izdržao je Ronaldo sve napore, ali za neke medije i novinare uz upitnu korist svojoj momčadi.

Portugalski mediji dovodili su u pitanje ima li za njega mjesta u startnoj postavi tima, a novinar Daniel Riolo, kojeg na X-u (bivši Twitter) prati više od 600.000 ljudi, vrlo je jasno poručio da je Ronaldo više uteg Portugalu nego išta drugo.

Ferdinanda iznenadila scena na travnjaku

Prije no što će Ronaldo i Portugal ispasti iz natjecanja, na BBC-ju je emitirana utakmica iz koje jedan komentar izdvajaju engleski mediji. Stručni komentatori te utakmice bili su proslavljeni Rio Ferdinand i Gary Lineker, a njihov komentar koji se provlači kroz medije snimljen je prije produžetka susreta.

Dok je izbornik momčadi Roberto Martinez držao govor svojim igračima, Ferdinand je uočio neobičnu scenu na travnjaku i ovako je prokomentirao: "Njegove noge masiraju dvije maserke. Što se ondje događa? Jedna na svakoj nozi." Linekerov odgovor na to bio je: "Sreća da ih nema tri."

Linekerova replika u engleskim medijima definira se kao sirova šala sa seksualnom konotacijom, a na društvenim mrežama raspravlja se je li ona bila umjesna.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.