Dva vozača poginula na reliju dva dana nakon Breenove tragedije u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

SAMO dva dana nakon što je u Hrvatskoj tijekom testiranja za nadolazeći WRC Croatia Rally poginuo Irac Craig Breen, na reliju Villa de Tineo u Španjolskoj poginula su dva sudionika. U nesreći su poginuli vozač Julio Cesar Castrillo i njegov suvozač Francisco Javier Alvarez. Do tragedije je došlo nakon što su izgubili kontrolu nad svojim automobilom (Citroen DS3 N5) te se velikom silinom zabili u stablo pored staze.

Legendarni vozač formule 1, Španjolac Fernando Alonso, odao je počast svojim sunarodnjacima. "Kako je tužno za cijelu obitelj automobilističkih utrka ovo što se dogodilo na reliju Villa de Tineo. Sućut i sva moja ljubav obiteljima Julija Cesara Castrilla i Francisca Javiera Alvareza. Počivajte u miru", napisao je Alonso na društvenim mrežama.

Oglasio se i bivši svjetski prvak u reliju Carlos Sainz (61): "Ovo je još jedan tužan dan za rally obitelj. Naš nas sport ponekad podsjeti koliko težak može biti. Moja najdublja sućut obiteljima Julija Cesara Castrilla i Francisca Javiera Alvareza."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.