Duvnjak nakon utakmice poklonio dres bolesnoj Eni Šarac

Foto: Screenshot

HRVATSKA rukometna reprezentacija u četvrtak je u Osijeku u prvom kolu skupine 2 kvalifikacija za EP 2020. pobijedila Švicarsku 31:28 (15:16).

>Hrvatski rukometaši u Osijeku slavili protiv Švicarske u kvalifikacijama za Euro

Izabranici Line Červara igrali su u najjačem sastavu, a u reprezentaciju se nakon devet mjeseci izbivanja zbog ozljede koljena vratio ponajbolji hrvatski rukometaš svih vremena, Domagoj Duvnjak.

Dule je ponovno oduševio svojom borbenošću i zalaganjem za reprezentaciju, no gledatelje je posebno oduševila njegova gesta nakon utakmice u punom Gradskom vrtu.

Nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice, Duvnjak je u publici primijetio Enu Šarac, otrčao do nje i iznenadio je dresom u kojem je igrao protiv Švicaraca. Ena nije mogla sakriti oduševljenje.

Hrabra 24-godišnja Osječanka od malena se bori s najtežim dijagnozama, a nedavno je pobijedila zatajenje bubrega.

"Opet sam pobijedila! Kažu da je bilo gadno, ali ničeg se ne sjećam, tako da ništa nije ni bilo, jel'? Čula sam: tumor na mozgu, tumor na kralježnici, leukemija, zatajenje bubrega, sepsa, gripa, ja mislila da nabrajaju dijagnoze svih na odjelu, a ono samo moje. Bože dragi hvala tebi i svim mojim anđelima", napisala je Ena na Facebooku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.